Thuis

Shenzhen QOHO Electronics Co.,Ltd

Bedrijfsprofiel

Co. van de Shenzhenqoho Elektronika, Ltd dat op het jaar van 2005 wordt gevonden, dat een professionele Mobiele fabrikant van het toezichtsysteem is, specialiseerden wij ons in productie, ontwikkelt Voertuig het Mobiele materiaal, Mobiele kabeltelevisie-oplossingen Mobiele DVR, Vehilce DVR omvat (3/4G Huawei delen raad en Hisilicon mee) en de voertuigcamera's, controleren draagbaar DVR-product. Wij verlenen de uitvoerige diensten die Onderzoek & Ontwikkeling, opbrengst, verkoop, en na de verkoopdienst behandelen. Wij houden nastrevend constant de doorbraak en de innovatie van de wetenschapstechnologie in het intelligentizing van gebied. Ons merk is QOHO. Ons fabrieksadres wordt gevestigd bij Baoan-district, shenzhen stad, China. En ons filiaal is in Hongkong (QOHO-Technologieco., Ltd).

Co. van de Shenzhenqoho Elektronika, Ltd heeft sterke productie en R&D-sterkte. QOHO-de producten gaan Ce, RoHS-certificaat over. En de fabriek kreeg ISO9001: de norm van 2008 voor Onderzoek en ontwikkeling, verkoop van mobiele digitale videorecorder, mobiele camera's, de camera van de lichaamspolitie, persoonlijke mini mobiele DVR.

QOHO is gebaseerd in Shenzhen, Hongkong en de tak in Singapore, is in evenwicht gehouden om de markt aan de landen van Zuidoost-Azië zoals Maleisië, Filippijnen, Thailand, Indonesië, de agent van Australië, Nieuw Zeeland, het Verenigd Koninkrijk (het UK), Spanwijdte, Denemarken, distribtuor van Hongarije, Ierland, Roemenië, Polen, Filand, Duitsland, Zwitsers, Frankrijk, Nertherland, Italië, Slowakije, Colombia, Honduras, Chili, Koeweit, de verdeler van de V.A.E, Doubai, Oman, Kenia, Mexico, Verenigde Staten, Canda, Zuid-Afrika, Brazilië, Turkije enz. uit te breiden.

Co. van de Shenzhenqoho Elektronika, Ltd heeft, e-Teken (e-9), Ce, FCC, RoHS-certificaat en testrapport van Temperatuur & vochtigheids & Schoktest voor onze alle producten.

QOHO-certificaat

 Ce-fcc

test

Shenzhen QOHO Electronics Co.,LtdShenzhen QOHO Electronics Co.,Ltd

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

  Ons bedrijf is van halffabrikaten aan geëindigd - producten gegroeid

  sinds 2005. Wij zijn beduidend diepgaand en adem sinds zijn aanvang gegroeid. Vandaag hebben wij onze deskundigheid uitgebreid en wij kunnen eisen om deskundigheid ontwikkeld te hebben inzake de behandeling van diverse types van veiligheidsmateriaal/uitrustingen die Mobiele DVR, Standalone DVR, Veiligheidscamera's omvatten. In 2009, en ons filiaal is in Hongkong (QOHO-Technologie (HK) Co., Ltd). In 2008&2009, maakten wij grote voltooiing voor onze veiligheidscamera's series.1n 2010&2011, boekten wij grote vooruitgang voor onze de camera'sreeks van veiligheids mobiele DVR&car.
 

QOHO-FCC van Ce RoHS

MDVR

octrooi

Shenzhen QOHO Electronics Co.,Ltd Shenzhen QOHO Electronics Co.,Ltd Shenzhen QOHO Electronics Co.,Ltd Shenzhen QOHO Electronics Co.,Ltd Shenzhen QOHO Electronics Co.,Ltd Shenzhen QOHO Electronics Co.,Ltd Shenzhen QOHO Electronics Co.,Ltd Shenzhen QOHO Electronics Co.,Ltd
1 2 3 4 5 6 7 8
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : QOHO

Opgericht Jaar : 2005

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit 4G mobiele DVR voor verkoop Van goede kwaliteit 4G mobiele DVR voor verkoop Van goede kwaliteit 4G mobiele DVR voor verkoop Van goede kwaliteit 4G mobiele DVR voor verkoop